Un concert i una xerrada centren les activitats del «IncrescendoFest» aquest cap de setmana

El concert correrà a càrrec del grup Som3 mentre que la xerrada serà impartida per Jordi Reig, membre del grup valencià Al Tall

 El Festival de Música de Cambra «IncrescendoFest» comptarà aquest cap de setmana amb dues cites, un concert del grup Som3 programat per al dissabte a les 19:30 hores a Santa Clara, i una xerrada de Jordi Reig Bravo que tindrà lloc el diumenge a les 12 al Museu de Belles Arts-Casa de l’Ensenyança.

Som3 és un grup format per Amparo Vázquez (flauta), Francesc Albero (piano i acordió) i Òscar Vila (guitarra i baix) degut a la col·laboració en diferents projectes amb l’agrupació teatral xativina Teatre de la Lluna. A partir d’aquella col·laboració, i sense cap tipus de regularitat, els tres components es reuneixen per gaudir d’un tipus de música com és el folklore.

El programa del concert portarà a visitar indrets com ara Caracas, Río de Janeiro, Dublín o Buenos Aires, ja que comptarà amb interpretacions folklòriques des d’Argentina, Brasil, Irlanda, Veneçuela o Centreeuropa.

D’altra banda, diumenge tindrà lloc la xerrada «La música tradicional valenciana des d’una perspectiva etnomusicològica», a càrrec de Jordi Reig Bravo, integrant del grup de música valenciana i mediterrània Al Tall des de 1986 fins la seua dissolució en 2013. Jordi Reig és a més Doctor en Comunicació Audiovisual per la Universitat de València, coordinador de l’arxiu sonor de música tradicional valenciana «Fonoteca de Materials», funcionari de carrera del cos de Catedràtics de Música i Arts Escèniques i professor, entre d’altres.


En Castellà:

Un concierto y una charla centran las actividades del «IncrescendoFest» este fin de semana

El concierto correrá a cargo del grupo Som3 mientras que la charla será impartida por Jordi Reig, miembro del grupo valenciano Al Tall

El Festival de Música de Cámara «IncrescendoFest» contará este fin de semana con dos citas, un concierto del grupo Som3 programado para el sábado a las 19:30 horas en Santa Clara, y una charla de Jordi Reig Bravo que tendrá lugar el domingo a las 12 en el Museo de Bellas Artes-Casa de l’Ensenyança.

Som3 es un grupo formado por Amparo Vázquez (flauta), Francesc Albero (piano y acordeón) y Òscar Vila (guitarra y bajo) debido a la colaboración en diferentes proyectos con la agrupación teatral setabense Teatre de la Lluna. A partir de aquella colaboración, y sin ningún tipo de regularidad, los tres componentes se reúnen para disfrutar de un tipo de música como es el folclore.

El programa del concierto llevará a visitar lugares como por ejemplo Caracas, Río de Janeiro, Dublín o Buenos Aires, puesto que contará con interpretaciones folclóricas desde Argentina, Brasil, Irlanda, Venezuela o Centroeuropa.

Por otro lado, el domingo tendrá lugar la charla «La música tradicional valenciana desde una perspectiva etnomusicológica», a cargo de Jordi Reig Bravo, integrante del grupo de música valenciana y mediterránea Al Tall desde 1986 hasta su disolución en 2013. Jordi Reig es además Doctor en Comunicación Audiovisual por la Universitat de València, coordinador del archivo sonoro de música tradicional valenciana «Fonoteca de Materiales», funcionario de carrera del cuerpo de Catedráticos de Música y Artes Escénicas y profesor, entre otros.

No hay comentarios

Dejar respuesta