Últims dies per a la recepció d’obres per al XVII Concurs Nacional de Pintura convocat per Rotary Xàtiva

.- El termini d’inscripció finalitza el pròxim 2 de maig i el guanyador opta a un premi de 1.500 euros

Rotary Club Xàtiva recorda a tots aquells artistes interessats a participar en la XVII edició del Concurs Nacional de Pintura que el termini per a la recepció d’obres finalitza dimarts que ve 2 de maig.
Així doncs, fins a aqueix dia inclusivament, els interessats podran fer arribar les seues obres a la Casa de Cultura de Xàtiva, degudament protegides, encara que cal destacar que no s’admetran aquelles pintures protegides amb cristall o altres materials plàstics.
Així mateix, hi ha una limitació per a la grandària de les obres presentades a concurs. En aquest sentit, les creacions han de tindre una grandària mínima de 81 x 65 centímetres i un màxim de 130 x 97 centímetres. De la mateixa manera, en l’obra no pot aparéixer la signatura de l’artista.
Cada autor podrà presentar un màxim de dues obres pictòriques de temàtica lliure, ja siguen en oli o acrílic, els dos tipus de tècnica admeses en aquest concurs, que compta amb un primer premi de 1.500 euros que, en cap cas, pot ser declarat desert. A més, si així ho considera el Jurat, es concediran fins a un màxim de 2 accèssits, que no tindran retribució econòmica però sí un certificat acreditatiu.
En aquesta XVII edició, el Jurat estarà format per la regidora de Cultura, Raquel Caballero, en representació de l’Ajuntament de Xàtiva, així com pels artistes Joan Cogollos i Ernesto García Lledó com a representants del món de l’art. Per part de Rotary Club Xàtiva, convocant d’aquest famós concurs d’àmbit estatal, exerciran com a jurat Pepa Esparza i Julio Cabrera, actuals Presidenta i Secretari del club xativí, respectivament.
La decisió del jurat es donarà a conéixer el pròxim dia 10 de maig i el lliurament de premis es realitzarà el 29 de maig en la seu de Rotary Club Xàtiva. Mentrestant, l’obra premiada romandrà exposada a la Casa de Cultura de la ciutat del 10 de maig al 10 de juny, al costat de la selecció de llenços realitzada pel jurat d’entre totes les obres participants.

No hay comentarios

Dejar respuesta