Última prova del Circuit la Costera-Canal a la Llosa de Ranes

El Circuit de Carreres Populars la Costera-Canal ficarà punt i final a l’edició d’enguany amb la quinzena edició de la Volta a Peu i la segona Caminata Pujada a Santa Anna que es celebrarà aquest dissabte.

La cursa arrancarà a les cinc de la vesprada amb les categories infantils. A continuació tindran lloc les dues modalitats de cursa d’adults: la senderista i la puntuable. A les 17:45 s’iniciarà la caminata i mitja hora més tard ho farà la cursa absoluta.

La prova consta d’un recorregut de 8.850 metres en la que després de recòrrer un tram urbà s’ascendeix fins a l’ermita de Santa Anna. L’eixida i la meta s’ubicaran en el carrer Salvador Delgado de Molina hi haurà avituallament a la meitat i al finalitzar la prova i s’ubicaran dutxes per als participants al Poliesportiu Municipal.

Els dorsals es podran arreplegar fins mitja hora abans del començament de la prova i també s’admetran inscripcions el mateix dia.

Pel que fa als premis, hi haurà trofeus per als tres primers de cada categoria així com per als tres primers atletes locals de la general.

Des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de la Llosa de Ranes es torna a apostar enguany per la modalitat de la caminada, després de l’èxit de participació del passat any.

Es tracta d’una modalitat no competitiva en la que pot participar qualsevol persona ja que el ritme és més pausat i tranquil que el de la cursa. Per contra, la Volta a Peu està considerada com una de les més dures del circuit. Malgrat açò, és una de les proves que més atletes atrau.

Cal recordar que el punt i final de l’edició d’enguany del Circuit de Carreres el ficarà la tradicional gal·la de cloenda que enguany tindrà lloc en el mes de desembre a Rotglà i Corberà.

No hay comentarios

Dejar respuesta

tres × tres =