La Llosa de Ranes acull demà la I Flautada

La fundació Sanganxa, en col·laboració amb l’Ajuntament de La Llosa de Ranes i la Societat Musical de la localitat presenten la I Flautada, una jornada de convivència que tindrà lloc el demà dissabte on flautistes de diferents pobles i nivells passaran un dia gaudint de seu instrument.

L’organització pedagògica de l’esdeveniment està a càrrec de les professores xativines Alicia Díaz i Maria Montell i en l’encontre participaran, a més, 10 professors convidats.

El programa consta de diferents activitats com ara grups de càmera amb distints nivells. Un taller de manteniment i cura de la flauta, en el que participaran també els familiars dels músics. Una conferència sobre prevenció de lesions musculars per part de l’especialista Marcos Simón i un taller sobre flauta flamenca a càrrec d’Òscar de Manuel. Per a acabar, tindrà lloc un concert de cloenda, on, a banda de les obres que es treballen durant la jornada, estrenaran una peça interpretada per tots els participants.

La presentació de la trobada serà a les 9:30 del matí i, a partir d’este moment, hi haurà nombroses activitats fins a les 14:00, que es farà una pausa per a dinar. Per la vesprada continuaran amb els assajos i a les 20:00 tindrà lloc el concert de cloenda en l’Auditori Municipal “Mestre Vicent Tortosa” amb entrada gratuïta.

L’activitat es convertirà, a més, en un reclam turístic per al poble ja que més de 70 músics acompanyats pels seus familiars es donaran cita en La Llosa. Al voltant de 280 persones visitaran el municipi i els restaurants locals han preparat un menú especial amb productes típics de la zona per a atendre-les.

Des de la Fundació Sanganxa destaquen “la predisposició i facilitats que sempre trobem tant pels membres de la Societat Musical com per part de l’Ajuntament, amb qui tenim un conveni de col·laboració en favor de la música des de la Fundació”.
Poden trobar més informació en la web www.flautada.com.

No hay comentarios

Dejar respuesta

dos × 5 =