Turisme La Costera confia en la xativina Paella Productions la creació de 18 nous vídeos dels pobles de la comarca

Turisme La Costera, nascut del Pla de Governança i Dinamització Turística, continua apostant per crear una marca potent i de qualitat que transmeta l’essència de tots i cadascun dels racons de la comarca d’una manera propera i cridanera. Per això, ha tirat mà de la productora local Paella Productions i està rodant nous spots publicitaris per a donar a conèixer a través de les seues xarxes socials els tresors de l’interior.

La productora de Xàtiva, que ben bé coneix el territori, ja ha començat el rodatge d’algun dels vídeos. En total, en gravarà 18, un per cada poble de La Costera. L’objectiu és mostrar la vitalitat de tots els municipis després de la pandèmia i reviure l’entorn. Així, és vol despertar l’interès de la gent que no viu a la zona i animar-la a gaudir de la gastronomia, els paratges i demés bondats que es veuen en cadascun dels vídeos.

Amb esta iniciativa Turisme La Costera pretén posar en valor tots eixos recursos, culturals, patrimonials, naturals i gastronòmics, que configuren esta comarca i la converteixen en una de les millors terres de la Comunitat.

Des de Paella Productions declaren que malgrat que als vídeos apareixen racons ben coneguts localment, la gent de fora sempre es queda bocabadada amb tots ells. “L’oferta turística que tenim a casa és impressionant i hem de valorar-la”, han remarcat.

Per altra banda, Fran Moral, un dels membres de l’equip de Paella Productions, explica que l’experiència de treballar per a Turisme La Costera és “molt gratificant i enriquidora”. “Treballar a casa sempre és benvingut perquè ens reconnecta amb els nostres clients, amics i companys de feina. A més, ens serveix per a redescobrir racons”, ha confessat.

Des de Turisme La Costera agraeixen enormement l’esforç i treball de la productora valenciana i animen a totes les persones, locals i visitants, a estar molt pendents de les seues xarxes per a no perdre’s cap vídeo.

No hay comentarios

Dejar respuesta