Turisme Comunitat Valenciana llança els primers 6.000 Bons Viatge de l’any 2023

.- L’edició d’enguany, amb un pressupost de 15 milions d’euros, espera beneficiar a entre 120.000 i 150.000 persones
.- L’aportació de l’ajuda per viatge serà del 60%, amb un màxim de 600 euros i amb una estada mínima de dues nits consecutives

Turisme Comunitat Valenciana llança aquest dilluns els primers 6.000 Bons Viatge de la seua edició 2023, que amb un pressupost de 15 milions d’euros, igual al del programa de 2022, i espera beneficiar a entre 120.000 i 150.000 persones, que se sumaran a les més de 260.000 que han gaudit del Bo Viatge en les seues edicions anteriors.

Es tracta d’un programa d’incentiu de la demanda interna de serveis turístics en períodes d’estacionalitat, dirigit a persones residents en la Comunitat Valenciana. En 2023, l’ajuda és del 60% del cost dels serveis turístics contractats, sense distinció d’estada curta o llarga, però sí amb una estada mínima de dues nits consecutives en el mateix allotjament, i fins a un màxim de 600 euros per ajuda concedida.

Per al secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, “el Bo Viatge és un programa d’estímul positiu, que s’ha decidit mantindre en el temps pel seu bon acolliment i acceptació, tant per part dels propis valencians com del propi sector, que ha col·laborat activament en el seu desenvolupament”.

Colomer ha incidit en què “la Comunitat Valenciana ha sigut pionera en la posada en marxa d’aquesta mena d’iniciatives”, que en els seus tres anys de marxa «ha collit tants èxits», i que “el seu major propòsit és generar activitat turística en el territori fora de temporada alta”.

Així mateix, ha recordat que “aquest bo també ha significat un retrobament entre les valencianes i els valencians de les diferents comarques, persones que han conegut aqueixa mirada interior”, al mateix temps que ha ressaltat la “part emocional” d’aquest instrument, que “convida a viatjar i a millorar la nostra autoestima”.

Com funciona el Bo Viatge 2023

Les persones beneficiàries que reben el seu codi promocional del Bo Viatge, tindran 10 hàbils per a formalitzar la seua reserva en qualsevol dels 1.000 establiments turístics adherits a la iniciativa, en els quals es pot reservar tant l’estada com els serveis complementaris, que també compten amb bonificació, com la manutenció, tractaments de salut i benestar, activitats esportives, excursions, activitats i aparcament.

Les reserves es podran efectuar directament amb l’establiment desitjat i adherit al programa, o a través de les agències de viatge inscrites en aquest. Llas empreses que formen part del programa es poden consultar en la web.

Els viatges de les persones beneficiaris que reben el Bo Viatge hauran de realitzar-se entre el 16 de gener i el 31 de maig de 2023, que correspon al primer període del programa d’enguany, i en el qual s’espera repartir més de 38.000 Bons Viatge al llarg d’aquest primer semestre de l’any. El segon període del programa tindrà lloc de setembre a desembre de 2023.

Cal recordar que el període d’inscripció al Bo Viatge 2023, que es va iniciar el passat 20 de desembre, i en el qual es van registrar només en les primeres 24 hores de termini més de 186.000 persones, estarà vigent de manera ininterrompuda fins al pròxim 30 de novembre de 2023. L’entrada en vigor d’aquest nou programa deixa sense efecte la llista d’espera del programa anterior, referent al 2022.

En la pàgina web del Programa Bono Viaje Comunitat Valenciana 2023 (consultar) està disponible la informació sobre aquestes ajudes i, a més, s’ha habilitat un accés a la seu electrònica per a la sol·licitud d’inscripció que compta de nou, amb dos passos a seguir. D’una banda, la sol·licitud de cita prèvia, i per una altra, el tràmit d’inscripció en l’hora i dia indicats, que requerirà de certificat i signatura electrònica.

Es poden beneficiar d’aquestes ajudes les persones físiques que, sent majors d’edat, estiguen empadronades en un municipi de la Comunitat Valenciana i s’inscriguen en el programa. Així mateix, les persones beneficiàries hauran d’estar al corrent de les seues obligacions tributàries i davant la Seguretat Social.

Balanç Bono Viaje Comunitat Valenciana

El programa Viatgem CV que distribueix el Bo Viatge acumula des dels seus inicis, a l’octubre de 2020, més de 87.000 reserves, més de 260.000 persones beneficiades i un impacte econòmic en el sector turístic de més de 42,5 milions d’euros.

En concret, en l’edició de 2022, el Bo Viatge va ser gaudit per prop de 150.000 persones, amb més de 50.000 reserves i un impacte de 26,6 milions d’euros en el sector turístic de la Comunitat Valenciana fora de temporada alta. Els destins més demandat van ser Benidorm, Calp, València, Finestrat, Peníscola, Altea, Morella. Elx, Alacant i Dénia.

Més Informació:  CÓMO FUNCIONA EL BONO VIAJE CV 2023 – Turisme CV Magazine

No hay comentarios

Dejar respuesta

tres × dos =