Comença l’Interclubs 2023 i l’Escoleta Escacs Xàtiva enlluerna

Jorge Albuixech

L’Interclubs va arrencar aquest dissabte dia catorze de gener amb l’estrena del Club Escacs Xàtiva en una categoria superior a la de l’any anterior.
L’Escacs Xàtiva A Sport Megías s’estrenava a Primera autonòmica, la divisió de plata de la Comunitat Valenciana. El resultat negatiu de 2’5-5’5 contra «La Ribera» no reflecteix la sensació d’igualtat que es va respirar a casa dels xativins i l’ensopegada segur que estimularà els de l’Sport.
També l’Escacs Xàtiva B va debutar després del seu ascens a Primera provincial a Xeraco amb semblant resultat amb el seu germà gran. Derrota per 5-3 i guerra garantida per als enfrontaments futurs, ja que van viatjar amb moltes baixes i malgrat això van vendre cara la pell.
L’Escacs Xàtiva C en categoria de promoció perquè els més joves es vagen guerrejant, pagaren la novatada amb una alineació il·legal dels seus jugadors en permutar-ne dos. Guanyant el matx, aquesta situació els va prendre la victòria per la penalització conseqüent. Una llàstima… O no. De tot s’aprén i els jovenets prenen nota de l’error.
D’altra banda, l’escoleta del club Escacs Xàtiva va socórrer les baixes dels equips esmentats amb un paper més que digne, donant mostres que aviat seran titulars. i com que es van quedar amb ganes de revenja, van anar diumenge al torneig celebrat en cerdà que va convocar cinquanta-set joves jugadors.
Van participar i van aconseguir… Santi Crespo dos punts, Marta de la torre tres punts i quarta classificada sub-8, Alfonso Díaz amb cinc puntades va aconseguir l’onzena posició a la general i com a colofó Olau Plá va guanyar amb sis punts i mig sobre set el torneig. Primer ja que aconsegueix per a l’escoleta Escacs Xàtiva que ratifica la bona feina que Jonathan Soriano realitza amb els xavals.

No hay comentarios

Dejar respuesta