Trofeu de Raspall Mancomunitat de Municipis La Costera-Canal

Un any més, la Mancomunitat de Municipis La Costera-Canal organitza el trofeu de pilota valenciana.

Si bé, les dues primeres edicions es van disputar en les modalitats de raspall i escala i corda, totes dues professionals, amb un gran èxit, per cert. La pasada edició es va decidir fer sols de raspall professional degut a que els organitzadors van posar per a les mateixes dates altres dos trofeus, llevant així l’interés que va despertar els altres anys. I com aquest any no ha canviat l’actitud,s’ha decidit fer per a jugadors semiprofessionals i escoles de pilota.

Així doncs, en aquesta edició participaran jugadors que representaran a poblacions com El Genovés, Canals, La Llosa i un quart que representarà a La Canal. En l’apartat d’escoles estaran representats La Llosa-Moixent en un mateix equip, Lloc Nou-Canals en un altre, i El Genovés i La Canal els altres dos.

Els trinquets escollits per a aquesta edició son els de La Llosa de Ranes i El Genovés, encara què, per a altres anys s’obre la possibilitat de fer-se en altres poblacions, tinguen o no trinquet, jugant-se al carrer i, a més a més, es triarà una altra data on el temps siga més abellidor.

El proper dissabte, 02 de desembre, al trinquet de La Llosa de Ranes, es jugaran tres partides, la primera corresponent a una de les semifinals d’escoles, on jugaran els equips de La Llosa-Moixent (Raimon i Fran) davant la de Lloc Nou-Canals (José Ramón i Aaron). La segona partida correspon a la semifinal de semiprofessionals, on El Genovés (Catxu i Ricardet II) s’enfrontaran a Canals (Mario i Valls). Després tindrà lloc la tercera partida que correspon a la segona semifinal dels semiprofessionals, disputada per La Canal (Víctor i Moreno) davant La Llosa (Momblanch i Feo).

Per al dimarts, 05 de desembre queda l’altra semifinal d’escoles, també al trinquet de La Llosa, on El Genovés (Jorge i Albert) jugaran davant La Canal (Nicolàs i Sergio).
Per a divendres, 08 de desembre, al trinquet municipal del Genovés, es disputaran les dues finals, primer la de les escoles i després la dels semiprofessionals, amb els guanyadors de les dues semifinals.

S’ha tingut en compte el fet de posar el màxim de jugadors de les Comarques representades. Així tenim jugadors del Genovés com Catxu, Ricardet, Jorge o Albert; altres de Canals com José Ramón, Valls o Moreno; de Lloc Nou com Aaron; de La Llosa com Raimon o Feo; de Moixent com Fran; o de Bolbaite com Víctor.

A més a més, per a la final, hi haurà un premi econòmic de 200€ al guanyador.

cartell-manco-raspall

No hay comentarios

Dejar respuesta