Foment inaugura un altre tram de l’autovia A-33, que permet unir l’A-31 amb l’autovia Almansa

L’Ajuntament aprofita la inauguració d’un nou tram de l’autovia A-33 per reivindicar una solució als problemes generats per Foment en la població

El Ministeri de Foment ha inaugurat hui un altre tram de l’autovia A-33, que permet unir l’A-31 amb l’autovia Almansa-Xàtiva, a l’altura del Centre penintenciari Alicante 2 , i l’enllaç a Fontanars dels Alforins.

fontlafiguera-carretera-1Fins aquesta inauguració s’han traslladat diversos representants de l’Ajuntament de la Font de la Figuera, entre ells l’alcalde, Vicent Muñoz, la primera tinent d’alcaldia i dos dels seus regidores. Aprofitant la visita del Delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues i el director general de Carreteres del Ministeri de Foment, Jorge Urrecho i el cap de Demarcació de Carreteres, han volgut transmetre’ls els problemes que encara pateixen les veïnes i veïns de la població a causa de la mala gestió de Foment en diversos assumptes.

fontlafiguera-carretera-3El problema més destacat segueix sent el generat pel desviament de les aigües que ha provocat que part de l’aigua que arribava al «Barranc dels Molins» es desvie a una zona de particulars, creant importants dificultats que, sumades a l’arribada de les pluges, poden destruir els seus terrenys, actualment en producció i sense previ avís. Amb l’agreujant que aquesta aigua acabe arribant al túnel del ferrocarril, per la qual cosa no només crearia un problema de seguretat en el mateix, sinó que aquesta aigua acabaria també en el «barranc d’Ernesto», del Gilmartinez.

La Font de la Figuera vol i necessita respostes en forma de solucions, estudiades i raonables. Segons el seu alcalde, «som un poble que ha sofert amb infinitat d’infraestructures que podrien i haurien de beneficiar d’alguna manera a la població i no és així». I segueix, «la senyalística del polígon encara està sense realitzar o les mateixes connexions de fibra òptica podrien arribar per via d’aquestes infraestructures».

fontlafiguera-carretera-4«No només es tracta d’ajudar i contribuir al benestar dels pobles, sinó també evitar que provoquen els danys que emergeixen en l’actualitat», i així ho ha traslladat l’alcalde de la Font de la Figuera aquest matí. Demanem, per tant, més solucions i menys inauguracions. No podem estar rebent amb alegria cada quilòmetre que s’inaugure, tipus «Benvingut Mister Marshall» sense que se solucione la problemàtica que aquestes infraestructures generen». A més, Muñoz afirma la falta de previsió de la Delegació de Govern, avisant a l’Ajuntament de La Font de la Figuera d’aquest acte amb molt poca antelació.


En Castellá:

El Ministerio de Fomento ha inaugurado hoy otro tramo de la autovía A-33, que permite unir la A-31 con la autovía Almansa-Xàtiva, a la altura del Centro Penintenciario Alicante 2, y el enlace a Fontanars dels Alforins.

Hasta dicha inauguración se han trasladado varios representantes del Ayuntamiento de La Font de la Figuera, entre ellos el alcalde, Vicent Muñoz, la primera teniente de alcaldía y dos de sus concejalas. Aprovechando la visita del Delegado del Gobierno en la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues y el Director General de Carreteras del Ministerio de Fomento, Jorge Urrecho y el jefe de Demarcación de Carreteras, han querido transmitirles los problemas que aún sufren las vecinas y vecinos de la población debido a la mala gestión de Fomento en diversos asuntos.

El problema más destacado sigue siendo el generado por el desvío de las aguas que ha provocado que parte del agua que llegaba al “Barranc dels Molins” se desvíe a una zona de particulares, creándoles importantes dificultades que, sumadas a la llegada de las lluvias, pueden destruir sus terrenos, actualmente en producción y sin previo aviso. Con el agravante que dicha agua acabe llegando al túnel del ferrocarril, por lo que no solo crearía un problema de seguridad en el mismo, sino que dicha agua acabaría también en el “barranco de Ernesto”, del Gilmartinez.

La Font de la Figuera quiere y necesita respuestas en forma de soluciones, estudiadas y razonables. Según su alcalde, “somos un pueblo que ha sufrido con infinidad de infraestructuras que podrían y deberían beneficiar de alguna forma a la población y no es así”. Y sigue, “la señalética del polígono aún está sin realizar o las mismas conexiones de fibra óptica podrían llegar por vía de estas infraestructuras”.

“No sólo se trata de ayudar y contribuir al bienestar de los pueblos, sino también evitar que provoquen los daños que emergen en la actualidad”, y así lo ha trasladado el alcalde de La Font de la Figuera esta mañana. Pedimos, por tanto, más soluciones y menos inauguraciones. No podemos estar recibiendo con alegría cada kilómetro que se inaugure, tipo «Bienvenido Mister Marshall» sin que se solucione la problemática que estas infraestructuras generan”. Además, Muñoz afirma la falta de previsión de la Delegación de Gobierno, avisando al Ayuntamiento de La Font de la Figuera de dicho acto con muy poca antelación.

No hay comentarios

Dejar respuesta