El passat cap de setmana es va celebrar a Cunit (Tarragona), l’Open internacional de Gimnàstica Aeròbica, amb participació de gimnastes del Club Taekwondo Xàtiva. Secció Gimnàstica.
En aquesta trobada esportiva, van participar huit gimnastes de nivell internacional (Categoria FIG), del club de la ciutat, van obtindre 3 medalles (1 or i dues plates), i quatre classificacions per a la final del diumenge.
Els/les gimnastes, que es van desplaçar a terres catalanes; al costat de la directora tècnica del Club Taekwondo Xàtiva. Secció Gimnàstica, són els següents:

Gimnastes nivell internacional (FIG)
LEYRE MAHIQUES.
PABLO GALLEGO
PAULA TORMO
PAULA GARCÍA
MARÍA SANZ
MARTINA MELERO
SARA MONTELL LUCIA GIL
Entrenadora.
LOLES BALLESTER

La pròxima cita per a als gimnastes de nivell nacional i internacional (FIG), és l’esperat Campionat d’Espanya, a celebrar del 14 al 16 de juny, a la Torrent (València), on es desplaçaran; 23 gimnastes, 2 entrenadores i 1 delegat.
Amb el Campionat d’Espanya, finalitza la temporada de gimnàstica aeròbica, per a la majoria d’els/les gimnastes del club, i a l’espera, de la llista oficial de l’equip nacional, que farà públic, en breu, la Real Federació Espanyola de Gimnàstica (RFEG), i per a la seua participació al setembre en el Campionat del Món a Itàlia; competició de màxim nivell d’aquesta temporada.
D’altra banda, a finals setembre, iniciem el curs 2024/2025 de Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana, on els/les gimnastes de nivell base i d’iniciació iniciaren les fases municipals, en el marc dels esmentats Jocs Esportius, organitzats per la Generalitat Valenciana i Federació Gimnàstica de la Comunitat Valenciana (FGCV).

No hay comentarios

Dejar respuesta