Tres bronzes per al C.B Xàtiva en el TOP TTR Absolut i Sènior de València

La jornada dominical del 20 de novembre tancava les competicions d’aquesta cap de setmana amb la disputa del TOP TTR Absolut i Sènior en la localitat de València. El Pavelló Municipal de la Fuensanta va acollir als 87 esportistes participants en aquest esdeveniment. El Club Bàdminton Xàtiva comptava amb menor participació de l’habitual, no obstant això, va comptar amb tres representants, dos d’ells Santiago Villanueva i José Luis Llopis en la categoria sènior i Maria Sanz en l’absoluta.

En la categoria absoluta Maria Sanz i Lucía Chorques van participar en la prova de dobles femení aconseguint el bronze. En la categoria sènior José Luis Llopis i Santiago Villanueva van competir en la prova d’individuals de la categoria C1-C2. Santiago que va competir en una categoria per sota de la seua no va poder superar la fase de grup. José Luis per la seua part va accedir fins a les semifinals on va caure enfront del murcià José Belmonte per un competit 21-18 i 21-14. En aquesta ocasió el xativí va haver d’acontentar-se amb el bronze. En la prova de dobles no va poder competir a causa de la baixa del seu company per malaltia.

En la prova de dobles de la categoria C1-C2 Santiago Villanueva al costat del seu company José Belmonte van aconseguir la primera plaça del grup A, per a accedir a una semifinal de màxim nivell, perquè el partit es va prolongar al llarg de 59 minuts de joc on la igualtat va ser la tònica principal, i així ho reflecteix el resultat dels tres sets disputats 24-22, 20-22 i 22-20. Per desgràcia malgrat forçar el tercer set el duo format per Santiago i José va quedar fora de la final del torneig per molt poc, però que els reforça de cara al C.Espanya perquè van ser capaços de plantar cara a esportistes molt més joves i penjar-se un merescut bronze.

Selenia Pla bronze en dobles en la 5a prova del circuit Nacional de Parabádminton

La localitat d’Orense va acollir el passat cap de setmana la 5a prova del Circuit Nacional de Parabádminton en la qual va participar l’esportista xativina Selenia Pla. Aquesta cinquena cita del calendari es va caracteritzar per la baixa participació d’esportistes, fet que va condicionar molt les agrupacions dels esportistes i, per tant, les seues opcions de resultats.

En la prova d’individuals Selenia es va veure obligada a competir en el grup masculí a causa de l’absència d’esportistes femenines en la seua categoria i a més es van agrupar els grups SL i LA SEVA amb el que les diferències es van engrandir. No obstant això, l’esportista del C.B Xàtiva va lluitar totes les trobades disputades en el grup B, forçant en una de les ocasions la disputa del tercer set. Lamentablement, no va poder aconseguir el passe a la següent ronda.

En la prova de dobles també va haver-hi canvis en les parelles i Selenia degué abandonar al seu company habitual Pablo Serrano i competir al costat de José Luis Martín aconseguint la tercera plaça del podi.

Els xativins inicien la competició escolar en la categoria cadet

Dissabte passat 19 de novembre nou esportistes del C.B Xàtiva al costat del seu tècnic es van desplaçar fins a la localitat alacantina del Campello per a iniciar la competició dels «Jocs Escolars de la Comunitat Valenciana» en la categoria cadet (Sub-17). Aquesta primera jornada va congregar en el Pavelló Municipal a un total de 65 esportistes.

Els resultats del club xativí en aquesta primera jornada destaquen en la prova de dobles on van acumular un 61% de victòries i, d’altra banda, els resultats en les proves de dobles no van ser tan destacats aconseguint tan sols el 39% de victòries. No obstant això, el balanç va ser positiu perquè els esportistes favorits no van tenir problemes per a obtenir les victòries pertinents, destacant Jesús i Marcos Cimas, Sarai Ramón i Ximo Torres. La resta d’esportistes van realitzar també un bon paper guanyant en algun dels partits disputats, però sobretot aprenent i guanyant experiència i confiança en aquesta mena de competició.

Redacciói Fotografies: Javier Alcázar Tomás.

Agenda esportiva

Campionat d’Espanya Sub-19

El pròxim cap de setmana els esportistes de categoria Sub-19 del Club Bàdminton Xàtiva, David Polop, Maria Sanz i Vicent Molina es desplaçaran fins a la localitat castellanoleonesa de Palència per a participar en el Campionat d’Espanya de bàdminton corresponent a la categoria Sub-19.

El Poliesportiu Municipal de Palència acollirà del 25 al 27 de novembre a 191 esportistes de les categories Sub-11 i Sub-19, ja que de forma simultània se celebrarà també el C.Espanya corresponent a la categoria Sub-11.

Els xativins partiran el dijous 24 de novembre al costat del seu tècnic amb la intenció de poder realitzar una bona actuació després d’un any de dur treball.


No hay comentarios

Dejar respuesta