Tres atletes del CAX participen al II Trail d’Anna

La II edició del trail d’Anna, una prova que destaca per la bellesa del seu recorregut, es va celebrar el passat cap de setmana amb més de 1.000 inscripcions.

Concretament es disputaven tres proves, 21 kilòmetres amb 980 de desnivell positiu, 14 kilòmetres amb 680 de desnivell positiu i una marxa de 14 kilòmetres.

Per part del Club d’Atletisme Xàtiva (CAX) participaren tres atletes:

A la prova de 21 kilòmetres van estar representats per Roman López amb un temps de 2 hores 31 minuts i entrant per meta en una 68 posició a la general i 37 de la seua categoria.

A la prova “curta” de 14 kilòmetres va participar Miguel Ángel de la Guia amb un gran temps d’1 hora 43 minuts i aconseguint la 37 posició de la general i 21 de la categoria.

Per la seua banda, Maria Climent amb un bon temps de 2 hores 13 minuts va aconseguir la 155 posició a la general i 16 de la seua categoria en aquesta mateixa prova.