Trenta marques de cotxes exposen en la 8a Fira d’Automoció Adexa de Xàtiva

Aquesta fira dedicada a l’automòbil estarà fins al diumenge 9 de juny a l’Albereda Jaume I i, per primera vegada, en part de l’Avinguda Selgas

feria-coches-adexa-2-diaridigital.esLa Fira d’Automoció organitzada per Adexa, l’associació d’empresaris de Xàtiva i la Costera, va ser inaugurada ahir per l’alcalde Roger Cerdà i la directiva d’Adexa i Adexauto. La fira està ubicada des de l’Albereda Jaume I (altura de Correus) fins al Gran Teatre, agafant així, per primera vegada, part de l’Avinguda Selgas i ampliant-se fins als 9.000 m2 l’espai per als quasi 600 cotxes que estaran exposats durant aquests tres dies. A més a més, la fira ha incrementat la participació fins a les 30 marques automobilístiques, i ofereix importants descomptes en els vehicles exposats, que seran nous, de Km 0 i d’ocasió.

feria-coches-adexa-4-diaridigital.esAmb aquesta fira, recuperada en 2018 després de 6 anys, i la recuperació del Concurs Popular d’Arrós al Forn, Adexa comença una nova etapa de potenciament de l’economia local, després d’un període d’esforç per estabilitzar l’associació, i de col·laboració amb l’Ajuntament. La intenció tant de l’associació com de l’Ajuntament és de col·laborar constantment i treballar colze a colze per impulsar l’economia local de la ciutat amb l’objectiu de recuperar i ampliar el nivell comercial i industrial de la ciutat.

feria-coches-adexa-6-diaridigital.esCerdà ha felicitat a Adexa per l’organització d’aquest esdeveniment i ha apuntat que «Xàtiva va a ser aquest cap de setmana l’epicentre de la comarca» així com a desitjat que la fira siga productiva per a les diferents empreses que hi participen.

No hay comentarios

Dejar respuesta

cinco × uno =