La Granja de la Costera repetirà les eleccions

La Junta Electoral Central ha anul·lat tot el recompte i ha ordenat repetir les eleccions. Ho fa a petició del Partit Popular que va al·legar que en la mesa electoral hi havia un dels candidats socialistes. La Granja és l’únic poble que votarà dues vegades i els dos partits arriben empatats a vots en les primeres segons va establir la mateixa Junta Electoral.

Oficialment en La Granja de la La Costera, el 26 de maig es van adjudicar inicialment 4 regidors al PSPV i 3 al PP per un únic vot de diferència. No obstant això, el recompte va estar envoltat de polèmica perquè es van donar per vàlids dos vots esquinçats que inicialment s’havien anul·lat. Davant les queixes del PSPV, la mesa electoral va decidir donar-los per bons i els socialistes van guanyar per 107 paperetes contra 106 dels populars. Amb posterioritat, la Junta Electoral de Zona va estimar un recurs del PP i va anul·lar una de les paperetes, amb el que es registrava un empat. Al no estar conformes, els dos partits van recórrer davant la Junta Electoral Central de Madrid, integrada per magistrats del Suprem.

El resultat ha quedat invalidat i caldrà esperar a la segona cita electoral, la data de la qual encara està per decidir.

No hay comentarios

Dejar respuesta