La 4ª edició de la trail XNT agrupa més de 900 participants

Aquesta 4ª edició de la Trail XNT ha agrupat més de 900 participants entre les dues curses disponibles aquest passat diumenge a Xàtiva.


Tot un èxit de participació. Així ho ha confirmat Pedro Aldabero, regidor d’esports a Xàtiva: «esperàvem al voltant de 700 corredors, segons les previsions més favorables, però la millora de les condicions de la carrera i el temps han afavorit l’èxit d’aquest any».

A la cursa llarga, de 22 quilòmetres i competitiva, han participat al voltant de 330 atletes, mentre a la curta, de 15 quilòmetres i no competitiva, han participat 570 atletes, sense comptar aquells que han realitzat el trajecte a peu.

IMG_5515-w800-h600L’event, que ha sigut organitzat pel Club d’Atletisme Xàtiva, estava pensat no sols per a competir, sinó també per a descobrir als participants els racons més bonics de Xàtiva i la contornada: casc antic, hospital vell, les ermites, la font de la quintana i la cova negra són alguns dels punts clau del recorregut d’enguany. El temps també ha sigut molt favorable, el sol, desprovist de núvols ha lluït amb força durant tot el matí.

El primer en creuar la línea de meta, de la prova competitiva, ha estat Xavier Tomàs Esmel, del club Trail Vernissa amb un temps de 2 hores 4 minuts 35 segons, seguit de prop per Raúl Fernando Lamirant i Antonio Pérez Verdú. La primera dona en creuar la línea de meta ha estat Eva Castells Sanchis, del Club d’Atletisme Xàtiva amb un temps de 2 hores 35 minuts i 25 segons.

Una vegada finalitzada la cursa, els participants disposaven de les instal·lacions de la Ciutat de l’esport per fer-ne ús de les dutxes.

No hay comentarios

Dejar respuesta