La jornada de pintors del Montsant tanca amb una gran participació

Més de 50 pintors d’arrèu del territori valencià (i algún de més lluny), acudiren aquest dissabte 23 d’abril a l’hotel Montsant amb motiu de la 4ª Jornada de Pintors a l’aire lliure. 


Una de les diferències front als anys anteriors residia en que aquest any l’encontre portava l’etiqueta de «nocturne», per canviar un poc l’estil de la jornada. Hi havia allí un violinista i un saxofonista que amenitzaren les xerrades entre pintors, les hores de pintura a l’aire lliure i la vetllada.

IMG_5418-w800-h600Els pintors es repartiren a diversos angles del paratge i les vistes que ofereix el complex del Montsant, i cadascú amb el seu estil i la seua tècnica, realitzaren pintures al llarg de la vesprada. Allí acudiren també curiosos i amants de la pintura que podien observar i passetjar lliurement.

Molts dels pintors no és la primera vegada que acudeixen, sinó que ja han repetit diverses vegades. En canvi també hi ha d’altres que és la seua primera vegada, i que, segons afirma Pepe Castells, pintor reconegut a Xàtiva, «hi voldràn repetir tots els anys».

Les obres que van nèixer fruit d’aquesta confluència pintoresca tindràn la seua pròpia exposició el pròxim mes de maig a la casa de la cultura, oberta a tot el públic.

[g-gallery gid=»4318″]

No hay comentarios

Dejar respuesta

14 + 19 =