Tot a punt per a la celebració del II Concurs de Pasdobles Fallers de Xàtiva

Les peces guanyadores rebran el nom de les Falleres Majors de 2018, Andrea Torres i Nerea Serrano

Ahir es va presentar a l’Ajuntament la II edició del Concurs Nacional de Composició de Pasdobles Fallers que organitza la Junta Local Fallera i la Societat Musical Primitiva Setabense. A l’acte han assistit el regidor de Gran Teatre, Alfred Boluda; el director de la banda de la Primitiva Setabense, Paco Sánchez Roca i el president de la Junta Local Fallera, Jesús González.

jesus-president-junta-diaridigital.esEl concert tindrà lloc el proper diumenge 18 de febrer, a les 18 hores, al Gran Teatre. Les entrades, a un preu de 5 euros, estan a la venda a la Casa de Cultura i la Casa de la Joventut, en horari habitual, i al Museu Faller, els dilluns i dijous de 20 a 21 hores.

En el concert, s’interpretaran els quatre pasdobles finalistes, que porten per lema «Xàtiva reina i fallera», «María Jiménez», «Xàtiva en falles» i «Esmorzar de Fira», a més d’altres conegudes peces d’aquest repertori festiu. El jurat del concurs està format per David Penadés Fasanar, Francisco Moral Ferri i Paco Sánchez Roca.

pasodoble-fallero-2-diaridigital.esAquests quatre pasdobles elegits seran interpretats per la Societat Musical «La Primitiva Setabense» de Xàtiva. La decisió del jurat tindrà lloc en finalitzar l’acte. S’estableixen dos primers premis. El primer d’ells serà titulat amb el nom de la Fallera Major de Xàtiva, Andrea Torres, i el segon primer premi, amb el nom de la Fallera Major Infantil de Xàtiva. El primer dels premis serà concedit pel jurat seleccionat per a tal finalitat, mentre que el segon dels premis serà seleccionat mitjançant votació popular, pel públic assistent a l’acte. En cas que tots dos veredictes coincidisquen a recaure sobre el mateix pasdoble, serà el jurat seleccionat qui decidisca.

No hay comentarios

Dejar respuesta