Tornen les semifinals del 18é Campionat de Raspall de la Mancomunitat de la Vall d’Albaida

● Les semifinals es reprenen aquest 29 i 30 de maig, després d’una parada provocada per la pandèmia de la Covid-19.

El 18é Campionat de Raspall de la Mancomunitat de la Vall d’Albaida va començar en octubre de 2020, però va haver de ser pausat en desembre per la situació sanitària de la Covid-19. Aquest cap de setmana reprenen les semifinals que tindran lloc fins al 13 de juny.

Aquesta edició va arrancar amb 23 equips procedents de municipis de la Vall d’Albaida (Quatretonda, Otos, Bèlgida, Montaverner, Benigànim, Benicolet i Ontinyent), de La Costera (El Genovés i la Llosa De Ranes), El Comtat (Muro d’Alcoi i l’Alqueria d’Asnar) i la Ribera Baixa (Sueca).

En la categoria Aleví (9 i 10 anys), l’equip de la Llosa de Ranes passa directament a la final, i són els equips de Muro i Ontinyent els que es juguen l’altra plaça de la final.

Les semifinals de la categoria Infantil (11 i 12 anys) seran entre Quatretonda i la Llosa de Ranes per una banda, i Sueca i Muro d’Alcoi per l’altra.

Pel que fa a la 3a categoria, l’equip de Benigànim s’enfrontarà a l’Alqueria d’Asnar, i l’equip de Quatretonda ho farà contra l’equip de Benicolet.

Per últim, en la 2a categoria els equips de Muro d’Alcoi i Otos juguen una de les semifinals, i Quatretonda i Bèlgida l’altra.

En la categoria Cadet (13 i 14 anys) els equips de la Llosa de Ranes i Ontinyent disputaran la final, com la resta de categories, el cap de setmana del 19 i 20 de juny.

Des de l’any 2003 el Campionat de Raspall de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida comptava amb dues cites, el campionat d’hivern i el campionat de primavera, però aquest any només s’ha pogut gaudir d’un d’ells per la pandèmia. “Comencem a veure com totes les activitats van a poc a poc tornant, sempre amb les mesures sanitàries i de seguretat pertinents”, comenta Vicent Gomar, president de la Mancomunitat i encarregat de l’àrea d’Esport.

Les partides es juguen a 6 jocs als trinquets i a 8 jocs al carrer. A més, les partides es juguen amb falta al carrer i sense als trinquets, acatant les normes de la Federació de Pilota Valenciana en la modalitat de raspall.

No hay comentarios

Dejar respuesta

diecisiete − cuatro =