Torna l’art urbà als carrers de l’Alcúdia de Crespins

La Regidoria d’Urbanisme, Residus i Medi Ambient obri el termini d’inscripcions per a la V edició de la Mostra d’Art Urbà (MAUAC)

Després de la gran acollida de l’any passat, en la qual es van batre rècord de propostes de més d’una desena de països d’arreu del món, aquest any l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ja ha posat en marxa la cinquena edició de la Mostra d’Art Urbà organitzada per la Regidoria d’Urbanisme, Residus i Medi Ambient.

En aquest sentit, a partir del dia 15 de juny i fins al 31 de juliol estarà obert el termini per a inscriure’s i participar-hi en aquesta convocatòria que tindrà lloc des del dimarts 27 de setembre fins al dissabte 1 d’octubre de 2022.

L’objectiu, una vegada més, és obrir el poble a l’art urbà i canviar-li la mirada en alguns llocs més deteriorats. D’aquesta forma, s’obri el festival a totes i tots els artistes urbans que ho desitgen, ha explicat el regidor de l’àrea, Jordi Caparrós, que a més ha ressaltat que un altre objectiu que s’han marcat enguany és donar a conèixer internacionalment el nostre municipi com un referent d’art mural al carrer, ja que «volem posar de manifest la importància que té l’art, i sobretot l’art urbà. La V Mostra d’Art Urbà de l’Alcúdia de Crespins vol convertir-se en un referent internacional d’aquest tipus d’art».

Caparrós ha assenyalat que l’organització reservarà fins a un màxim de 2 espais pel poble per als/les diferents artistes seleccionats mitjançant aquesta convocatòria. Així mateix, l’organització dotarà als/les artistes seleccionats/des amb una quantia econòmica de 1000 €. A més a més, cada participant tindrà una dotació amb materials fungibles de 200 € per a la realització del mateix mural de la V MAUAC. Per fer efectiva la inscripció es deurà implementar la fitxa d’inscripció que es pot trobar a la seu electrònica de l’Ajuntament:https://alcudiadecrespins.sedelectronica.es/

No hay comentarios

Dejar respuesta