Torna la mostra popular canina ‘El millor amic’ a Xàtiva

El proper dia 5 de novembre, a les 10:00 hores es celebrarà la 3ª edició de la Mostra Popular Canina «El millor amic». Una activitat organitzada pel Club Can junt amb la Societat Protectora d’Animals de Xàtiva (SPAX), Una huella en el corazón i Cannes de Xàtiva i amb la col·laboració de la regidoria de Medi Ambient.

A la mostra canina popular «El millor amic» es farà una xicoteta mostra d’adiestrament de gossos a càrrec de Cannes de Xàtiva a més d’una mostra popular de gossos, on qualsevol persona que vullga pot inscriure’s amb el seu gos o gossos. Per a aquesta mostra es deurà inscriure abans de començar l’activitat aportant 3€ a benefici de la Societat Protectora d’Animals de Xàtiva, al mateix lloc de l’activitat, així com els dies anteriors a Cannes de Xàtiva i a la Clínica veterinària San Miquel.

D’altra banda, a tots els assistents, se’ls lliurarà uns regals subvencionats per l’Ajuntament de Xàtiva per tal de col·laborar econòmicament amb «Una huella en el corazón», o el que és el mateix, amb els animalets sense llar.

A més, tots els beneficis de l’activitat es repartiran entre ‘Una huella en el corazón’ i la SPAX.

No hay comentarios

Dejar respuesta