El termini d’inscripció al concurs de jóvens intèrprets “Ciutat de Xàtiva” romandrà obert fins divendres

El termini d’inscripció al concurs de jóvens intèrprets “Ciutat de Xàtiva” romandrà obert fins demà divendres, data inclosa.

Aquest any, el concurs se celebrarà en cap de setmana entre els mesos de febrer i març, depenent de les especialitats. El concurs ofereix tres modalitats: A, per als jóvens d’entre 22 i 26 anys; B per als d’entre 17 i 21 anys; i C, per als participants de fins a 16 anys. Les quatre especialitats que participaran al concurs són: vent-fusta (flauta, oboè, fagot, clarinet i saxo), vent-metall (trompa, trompeta, trombó, bombardí i tuba), corda fregada (violí, violoncel i viola) i piano.

Un tribunal, format per un especialista de cada instrument, atorgarà premis d’entre 800 fins als 1.300€ per a cada modalitat i especialitat. A més a més, l’organització del concurs atorgarà el premi especial “Luís Milán”, de 450€, al millor participant finalista, resident a Xàtiva, que no haja sigut guanyador en cap de les distintes modalitats.

Els guanyadors del concurs participaran en el Concert de Clausura que se celebrarà dissabte dia 21 d’abril de 2018, a les 20 hores, al Gran Teatre de Xàtiva, on es farà el lliurament de premis.

El preu d’inscripció és de 50€ i les sol·licituds es presentaran en el Registre d’entrada de l’Ajuntament de Xàtiva.

No hay comentarios

Dejar respuesta

9 − 6 =