El PP critica la forma en la que l’alcalde de Xàtiva assisteix a Fitur

La portaveu popular en l’Ajuntament de Xàtiva, Maria José Pla, va aprofitar l’ acte celebrat ahir amb dirigents del PP a la ciutat de Xàtiva per tractar les inversions a la línia Xàtiva-Alcoi, per tal d’insistir de nou en la forma en que l’alcalde de la ciutat, Roger Cerdà, viatja a la Fira Internacional del Turisme, Fitur,que arranca hui.

Així, Pla es reitera en que “el primer edil viatja a Madrid amb el seu sèquit personal ja que la relació amb la regidora responsable està trencada perquè l’alcalde gestiona Turisme directament botant-se a la regidora”.

Pla també ha lamentat que “a més dels 3.000 euros aprovats en junta de govern per al viatge, es duen 900 euros per a les seues despeses personals que ens hauran de justificar”.

Finalment, recorda que l’any 2014 Cerdà criticava al govern popular assegurant que “a Fitur haurien d’anar els tècnics municipals i els experts en la matèria per promocionar Xàtiva i arribar a acords amb les empreses del sector. Els polítics a passejar-se i a fer-se la foto i a passar uns dies a Madrid a càrrec de tots no cal que vagen”. Això, segueix Pla, “era una crítica al govern popular que feia com a molt una nit però ara ells han canviat el format”.

Pla ha sentenciat que, “aquest és el mateix alcalde que deia que no calia pagar el rebut del Consorci i ara accepta ser president del Cor”.

1 Comentario

Dejar respuesta

17 − 16 =