El temporal de vent arriba als 120 km per hora i provoca incidències a Xàtiva

La ratxa de vent va arribar ahir als 120 km/h el que va generar, problemes en la circulació de la ciutat per culpa de la caiguda de part d’un arbre a l’Albereda, que destruïa una furgoneta i va danyar el vehicle d’un veí de Xàtiva que circulava en aquest mateix moment per on va caure, i va salvar la vida per centímetres. A les portes de l’Ajuntament més de 30 vehicles i unes 300 persones que es trobaven celebrant el Ral-li faller, per sort no van sofrir cap de dany personal tan sols material.En Bixquert, carreteres tallades, danys a les vivendes i una dona que va patir lesions al cos per la caiguda d’un arbre, també va caure un focus del Club de Camp Bixquert; al camí fondo d’Annauir, va caure una palmera; i en un pavelló, en la zona del passeig del ferrocarril, entre d’altres.

aire-2-diaridigtal.esA l’Albereda. La gent de les dues brigades, la Brigada de Policia Urbana i Parcs i Jardins, varen estar ajudant des de primera hora en la retirada de les branques.

El propi alcalde Roger Cerdà, ha explicat, “No és la primera vegada que cauen branques importants a l’Albereda en els últims mesos, per aquest motiu, des de fa uns dies, està en marxa ja la contractació per la via d’urgència d’un estudi detallat de la situació de cada arbre. Serà una anàlisi detallat que determinarà quina actuació cal ja que són arbres ancians, amb una càrrega de pes molt elevada”, ha lamentat Cerdà.

“Durant els últims 20 anys, ha lamentat el primer edil, no es van fer les actuacions necessàries i ara “ens toca actuar de manera ràpida. Ens tocar evitar desgràcies majors. És la nostra responsabilitat. I ja estem treballant”, ha conclòs Cerdà.

aire-5-diaridigital.es

aire-4-diaridigital.es

rama-caida-2-diaridigtal.es

aire-3-diaridigtal.es

aire-6-diaridigital.es
aire-7-diaridigital.eaire-8-diaridigital.e

coche.caida-de-rama-diaridigital.esrama-caida-3-diaridigtal.esrama-caida-4-diaridigtal.es

bixquert-arboles-caidos-diaridigital.esentra-de-xativa-diaridigital.esbixquert-caida-de-arboles-diaridigital.es

No hay comentarios

Dejar respuesta

2 × 5 =