Tècnics municipals es formen en metodologies d’impuls a la participació ciutadana

Personal tècnic de l’Ajuntament de Xàtiva de les àrees de Joventut, Educació, Benestar Social i Participació, així com alguns integrants del Consell de la Joventut de Xàtiva acaben de rebre formació en metodologies d’educació per a la participació ciutadana. La finalitat d’aquesta activitat és promoure la formació en temes de participació també entre el personal tècnic de l’Ajuntament de Xàtiva, per la qual cosa la Regidoria de Participació Ciutadana va organitzar, junt a altres municipis de la província, un seminari per a conèixer la metodologia d’educació per a la participació baix el nom «Creando Futuro».

A més, des de la Regidoria de Participació Ciutadana s’informa que s’està treballant amb altres entitats com ara la Universitat de València per establir convenis de col·laboració en matèria formativa, d’estudis i investigació en temes relacionats amb la transparència, govern obert i participació ciutadana, configurant finalment la futura Escola Ciutadana de Xàtiva amb el conjunt d’accions formatives.

En altre ordre de coses.. El primer tinent d’alcalde i regidor d’Agricultura de l’Ajuntament de Xàtiva Miquel Lorente va participar divendres a la Jornada ‘Stop al Foc’ que organitza la Generalitat Valenciana i que es va celebrar a la Casa de Cultura de Xàtiva.

Stop al foc

No hay comentarios

Dejar respuesta

cinco × 3 =