Es posen a la venda les entrades per al Festival Nits al Castell de Xàtiva

Des de les 10:00h els interessats poden fer-se amb elles de forma presencial a l’Oficina de Turisme de Xàtiva, o a la pàgina web instanticket (https://www.instanticket.es) de forma telemàtica.

El preu és de 20 euros per a cada concert, malgrat que existeix la possibilitat d’adquirir un abonament per als quatre concerts per un preu de 70 euros. Els dilluns 11, 18, 25 de juny i el 2 de juliol, l’Oficina de Turisme també estarà oberta des de les 10 fins les 17 hores, ininterrompudament.

El preu de l’entrada inclou el transport per accedir al recinte, amb eixides continues des de la plaça de l’Espanyoleto, des de les 21 fins a les 22:30 hores, els dies d’actuació, no estant permès l’accés amb vehicle privat.

Enguany, el Festival, que va ser presentat el passat mes de gener a la Fira Internacional del Turisme de Madrid (FITUR) s’iniciarà el dissabte 7 de juliol amb el blues flamenc del guitarrista i cantant Raimundo Amador. El dia 14 serà el torn del grup català Els Amics de les Arts, que presentarà el seu últim treball ‘Un estrany poder’.

El dia 21 de juliol actuaran en doble concert els catalans Maria Arnal & Marcel Bagés i la mallorquina Maika Makovski. El Festival es tancarà el dissabte 28 de juliol amb l’actuació de Juan Perro -Santiago Auserón-, ex de Radio Futura i popular al pop dels anys 80.

No hay comentarios

Dejar respuesta

1 × tres =