T’Avalem compleix dos mesos amb millores a les zones verdes i enjardinades de Canals

El projecte d’ocupació ‘T’Avalem Canals’, subvencionat en gran part per la Generalitat Valenciana i que ha permès la contractació de 10 joves aturats del municipi, més 3 adults aturats també, suma el seu segon mes d’activitat amb l’adequació de diferents zones verdes de la localitat.

Concretament, i en el que es du de programa, els joves de les dues especialitats que ofereix el programa: Activitats auxiliars en jardins i instal·lació i manteniment de zones verdes, ja han desenvolupat diferents tasques importants en nombroses zones del municipi com són: el Poliesportiu Municipal, parc del Cementeri d’Aiacor, el parc Calixte III, l’avinguda Vicent Ferri o l’entrada a Torre dels Frares.

A l’espera de que la propera setmana s’incorporen els 23 treballadors agrícoles del Sepe, els joves de T’Avalem també han actuat en diferents camins com el del Pla Vell, camí del Pla Nou, bifurcacions dels Calderons, camí de la Pallà i accessos al Túnel.

A hores d’ara, les tasques estan desenvolupant-se a l’avinguda Jaume I amb el condicionament de les jardineres i plantació d’arbustos.

Pel que fa a aquest segon mes, el grup docent i directiu del T’Avalem Canals «està molt content i orgullós del treball que els 10 joves de l’equip està desenvolupant pràcticament des d’iniciar-se el projecte».

No hay comentarios

Dejar respuesta