EU celebrarà dissabte el seu encontre anual per planificar el proper curs polític

El col·lectiu d’EU Xàtiva Unida celebrarà, demà dissabte, una jornada de balanç i organització interna de cara a l’inici del proper curs polític després del parèntesi estiuenc.

En aquesta trobada participarà tot el grup municipal d’Esquerra Unida que explicarà tot el treball realitzat des de les seves diverses regidories així com les línies generals del seu programa que ja han estat acomplides en un alt percentatge, tal i com asseguren.

La trobada del dissabte entre militants, simpatitzants i membres del grup municipal farà també un recorregut als projectes que estan en vies de finalitzar-se així com als de futur inmediat. Hi haurà també un espai per fer balanç de les nombroses iniciatives que sorgeixen constantment des del col·lectiu com a moviment social referent a Xàtiva en l’organització de multitud d’activitats socials, culturals, polítiques i lúdiques.

Finalment la jornada durà a terme un panell organitzatiu del que sortiran els canvis estructurals necessaris per afrontar el nou curs polític.

No hay comentarios

Dejar respuesta