Taula Redona sobre les pensions i eleccions amb els partits polítics

Des de la Plataforma en defensa del sistema públic de Pensions de Xàtiva – La Costera volem contribuir a una major informació pública sobre les accions i propostes respecte de les pensions que mantenen el partits polítics en el context actual d’eleccions locals, autonòmiques i estatals.

Per això hem organitzat una Taula Redona amb presència de representats polítics de l’arc parlamentari autonòmic i/o municipal actual. Han confirmat la seua presència els següents partits:

PSPV-PSOE: Xelo Angulo Luna, secretària local del PSPV, Presidenta del Fons de Solidaritat i regidora de l’àrea de Benestar Social de l’Ajunatament de Xàtiva

EUPV-Xàtiva Unida: Jaume Mayor Salvi, secretari de Relacions Laborals de l’Executiva de CC.OO. PV i ex-diputat al Congrés dels Diputats.

COMPROMÍS: Ignasi Candela Serna, ex-diputat Congrés del Diputats i portaveu de la Comissió de seguiment del Pacte de Toledo.

P.POPULAR: Elena Bastidas Bono, Diputada, ex-alcaldessa d’Alzira i membre de la Comissió d’Igualtat al Congrés des Diputats.

Estem a l’espera de la possible confirmació encara del Partit de Ciutadans. Volem fer una crida a l’assistència de totes les persones, joves, adultes i majors, així com a les associacions cíviques de la ciutat. Pensem que ens juguem no només cóm han de revaloritzar-se les pensions, sinó el model del sistema públic de pensions del futur i la seua sostenibilitat. Totes les persones, o som ja pensionistes o ho serem en un moment més o menys pròxim. Per això, en el context actual d’eleccions continuades, és necessari conèixer el que han fet i proposen fer les diferents opcions polítiques. Nosaltres, per la nostra banda, seguim mantenint que:
GOVERNE QUI GOVERNE, LES PENSIONS ES DEFENSEN

TAULA REDONA “SOBRE PENSIONS I ELECCIONS” LLOC: CASA DE CULTURA. XÀTIVA
DIA: 10 d’abril de 2019
Hora: 19:30

No hay comentarios

Dejar respuesta

cuatro + 13 =