Tallers infantils i visites guiades al Castell de Xàtiva els dies de Pasqua

La regidoria de turisme de l’Ajuntament de Xàtiva ha organitzat diverses activitats per als més menuts els dies de Pasqua per tal d’amenitzar les visites al Castell.


Els xiquets que visiten el Castell de Xàtiva amb els seus pares aquestos dies de Pasqua estàn d’enhorabona ja que podràn disfrutar de diversos tallers que organitza la regidoria de cultura de l’Ajuntament de Xàtiva.

Els tallers són gratuïts i no cal cap tipus d’inscripció prèvia, es realitzaran dins de les instal·lacions del castell, a la zona dels canons o, en cas de mal oratge, en la sala de visionat de vídeos. L’activitat va dirigida a públic infantil, però poden participar també pares, mares, iaies i iaios, involucrant-se i interactuant amb els xiquets i xiquetes.

Hi haurà tallers divendres 25, dissabte 26 i diumenge 27, i estaràn atessos per dos monitors titulats i un coordinador del taller encarregat del bon funcionament. El divendres hi haurà un taller d’elaboració d’ous de pasqua, el dissabte un de creació de milotxes i el diumenge un taller de fer conillets de xocolata, els quals podràn menjar-se al finalitzar. Cada taller tindrà una duració de dues hores, de 16:00 a 18:00, i els xiquets es podràn quedar a càrrec dels monitors mentre els adults visiten el Castell. A més a cada taller hi haurà un joc tradicional com ara jocs de corda, mocadoret o sambori.

L’associació de guies locals organitza visites guiades al Castell

Per als dies de pasqua, l’associació de guies locals de Xàtiva organitza visites guiades al Castell per a totes les edats. La visita, que inclou l’entrada al castell, tindrà un preu de dos euros per als adults, un euro per als menors de 18 anys i gratuita per als menors de 10 anys. Tan sols serà guiada la zona del Castell major.

Les visites seran del 24 al 28 de març i del 2 al 4 d’abril en horari d’11:30, 13:00 i 17:00 h. Tampoc es necessària una reserva prèvia.

No hay comentarios

Dejar respuesta

15 − 5 =