Tallers de prevenció de drogodependència a centres educatius de Canals

La Diputació de València, en col·laboració amb la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Canals, ha portat dos tallers a centres educatius de Canals dins del Programa de Prevenció de Drogodependència de l’ens provincial.

Els centres que han participat aquest any han sigut el Col·legi Parroquial Sant Antoni Abad i el Col·legi Cervantes. El primer es va realitzar el 30 de setembre. Era un taller formatiu sobre Alcohol i Tabac, dirigit a sensibilitzar als i les preadolescents sobre els efectes del consum d’alcohol i tabac com a substàncies d’abús més comunes i d’inici primerenc (alcohol, tabac, contextos, legalitat, motivacions, efectes i conseqüències).

El segon es va dur a terme l’11 d’octubre. Es tractava d’un taller relacional de Teatre i Prevenció de drogues on es fa una representació teatral dirigida a treballar el concepte de salut des dels seus components físics, psíquics i socials com a punt d’inici per al treball en matèria de prevenció del consum de drogues (cervell, neurones, drogues, prevenció).

Les activitats han tingut molt bona acceptació i participació tant per part dels joves com del professorat. Des de la Regidoria de Serveis Social es considera necessari fomentar aquests tipus d’activitats en els centres educatius per a previndre riscos futurs.

No hay comentarios

Dejar respuesta