Juan José Climent, llaurador de Quatretonda, nou secretari comarcal de LA UNIÓ a la Vall d’Albaida

Juan José Climent, productor de fruita d’os, cítrics, caqui i ametla de 57 anys de Quatretonda, ha estat elegit nou secretari comarcal de LA UNIÓ Llauradora a la Vall d’Albaida després del Congrés celebrat recentment a la localitat de Beniatjar.

Formen part de la nova comissió executiva comarcal de LA UNIÓ, a banda de Climent, les següents persones: Francisco Benavent (Bèlgida), Juan Enrique Margarit i Domingo Ruiz (Llutxent), Antonio Cardona i Damià Seguí (Otos), Domingo García (Benigànim), Esteve Climent (La Pobla del Duc), José Ramón Domenech (Fontanars dels Alforins) i Miquel Oltra i Juan Emilio Prats (Quatretonda).

Juan José Climent és molt conscient de la situació per la qual travessa el sector agrari a la comarca de la Vall d’Albaida, ja que ho està patint en la seua pròpia explotació familiar. “De 25.000 quilos de bresquilla que esperàvem vam collir només 700, de 25.000 quilos de caqui previstos només tindrem 2.000, de 40.000 quilos de cítrics ens quedarem en uns 12.000. Tot són pals en la roda perquè a les adversitats climàtiques hem de sumar els preus que malgrat tindre collites molt baixes no pugen tant com hauria de ser”, diu Climent.

No obstant això el nou secretari comarcal de LA UNIÓ es resigna a tindre un discurs catastrofista i aposta per lluitar. “Ja sabem com és l’agricultura, tenim anys roïns i altres de millor. El canvi climàtic ens anirà passant factura any rere any però jo crec que hem de resistir i lluitar. Hem de treballar des d’una organització agrària com LA UNIÓ per a revertir la situació actual i tractar d’aconseguir un futur més digne”, conclou Juan José Climent.

No hay comentarios

Dejar respuesta

once + dos =