Som Barxeta negocia el futur ajuntament de Barxeta després del resultat electoral del 28M

Els integrants de Som Barxeta encaren aquesta setmana les negociacions amb els grups polítics municipals per intentar conformar un govern local de progrés per a Barxeta.

El passat 28 de maig la ciutadania de Barxeta va repartir el vot, quasi per igual, entre EUPV, SOM Barxeta i PP, de manera que cadascun dels partits ha tret tres escons al plenari municipal.

Aquesta setmana que acaba hui ha tingut lloc la primera ronda de reunions dels representants de Som Barxeta amb la resta de forces. El cap de llista de SOM Barxeta, Dàrius Tortosa, ha qualificat de «molt saludable» el que ha passat al poble, en la mesura que la formació que lidera ha assumit una part molt elevada dels vots procedents d’EUPV crítics amb la gestió que s’ha fet els últims quatre anys. «Som Barxeta farem tot el que siga necessari per fer possible el canvi que ens estan demanant els veïns i veïnes de Barxeta i que així van deixar reflectit el darrer 28 de maig. Estem disposats a liderar un projecte conjunt de les esquerres», ha dit Dàrius Tortosa.

SOM Barxeta, està formada pel col·lectiu d’Esquerra Republicana i independents d’aquest poble de La Costera i en l’actualitat compta amb un regidor a l’ajuntament en l’oposició, Dàrius Tortosa. En les eleccions del passat 28 de maig van passar d’un a tres regidors, igualant així el pes polític del partit al govern, EUPV. Per als membres de SOM Barxeta aquest augment en el nombre de vots s’ha de llegir com una clara demanda de canvis per part de la gent del poble i l’obligació d’assumir responsabilitats i conseqüències.

No hay comentarios

Dejar respuesta