S’obri el termini d’inscripció per a la Fira Comercial de Canals del 25 de febrer

La regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Canals i el col·lectiu Associem, que agrupa vora 60 empreses i comerços locals, han presentat una nova edició de la Fira Comercial, que tindrà lloc el dissabte 25 de febrer en l’Avinguda Vicent Ferri, de 9 del matí a 9 de la nit de forma ininterrompuda. L’última edició tenia lloc el passat 8 d’octubre on encara s’introduïren articles outlet, de fora de temporada. En aquesta, s’amplia el ventall per ser eminentment comercial, el que donarà cabuda a més productes i serveis que aquells que es pretenen retirar. Per tal motiu i per a tot establiment o comerç de la comarca, s’obri el termini d’inscripcions des de hui dilluns 6 de febrer fins al proper dia 20 a través del registre d’entrada del propi consistori.

banner-fira-comercial-canalsCap recordar que per a l’última edició, l’Ajuntament va adquirir gran quantitat de carpes de major qualitat, seguretat i estil que dotaren a la Fira Comercial d’una nova imatge, més moderna i actual. Enguany es pretén continuar augmentant aquest número arribant fins a 50 carpes de nou disseny que donen cabuda a més firmes empresarials a la mateixa.

També és de ressaltar la programació paral·lela d’activitats complementàries que es munta, amb l’objectiu d’arrossegar a més públic i que estan patrocinades pel col·lectiu de comerciants i empresaris Associem i per la Regidoria de Promoció Socioeconòmica. Per exemple, de 10 a 14 hores i de 16 a 20 hores hi haurà castells d’aire per al divertiment dels menuts; de 10 a 13 hores, Canals Ràdio estarà en directe i a les 12 del migdia tindrà lloc el sorteig de la campanya “Dia dels enamorats” i a les 11h visita d’autoritats. Altres activitats també estaran presents com l’animació infantil, un speaker i música durant tota la Fira, un monologuista (a les 19h), demostracions de perruqueria i estètica i d’altres, faran les delicies dels assistents.

Per a Ricardo Requena, cap de l’àrea de Promoció Econòmica “aquesta és una nova acció per dinamitzar el nostre comerç de proximitat, tant local com comarcal, que ací en Canals tenen l’oportunitat d’exposar els seus productes i serveis en un ambient lúdic i festiu”. Per altra banda, el Regidor també afegeix que “es materialitza la bona línia de treball de consens i de participació que l’Ajuntament de Canals i Associem estan duent a terme des de fa mesos”. Arantxa Torró, presidenta d’Associem, afirma “que es va consolidant l’augment de socis i l’increment d’activitats de dinamització socioeconòmic que des del col·lectiu d’empresaris i comerciants estant tenint, centrant gran part dels seus esforços en dotar d’activitats complementàries aquesta Fira Comercial per a fer-la més atractiva als consumidors de la comarca”.

Per a més informació o suggeriments, la regidoria posa a l’abast dels interessats el correu electrònic marian.torres@canals.es

programacio-fira-comercs

No hay comentarios

Dejar respuesta

11 − 7 =