“Mans Unides” Albaida organitza un Sopar de Solidaritat

Els diners recaptats aniran destinats al projecte “millora de la salut maternoinfantil” que reduirà la mortandat infantil a l’àrea del Senegal

La delegació de Manos Unidas en Albaida ha organitzat un sopar de solidaritat en la llar dels jubilats per a este divendres 10 de febrer a les 21:00h amb l’objectiu de recaptar diners en benefici del projecte “millora de la salut maternoinfantil”.

Manos Unidas és l’Associació de l’esglèsia catòlica en Espanya per a l’ajuda, promoció i desenvolupament del Tercer Món. Entre les seues línies de treball es troba la financiació de projectes de desenvolupament en el Sud i entre els seus col·laboradors es troba Albaida.

Cada any, els membres de l’associació Manos Unidas d’Albaida amb la seua voluntat i una gran il·lusió treballen incansablement per fer realitat un projecte que aconsegueixi millorar la vida de les persones que viuen en zones subdesenvolupades. Enguany en el sopar de solidaritat organitzat, buscaran recaptar al voltant de 11.000€ per tractar d’ajudar a 3.000 dones en edat fèrtil que viuen a més de 10 quilòmetres de les àrees amb ambulatori i que, per tant, tenen dificultats de desplaçament per les condicions dels camins i a més a més per la falta de vehicles.

Amb eixa quantitat monetària es pretén comprar un ecògraf infantil que permitisca realitzar el control de l’embaràs i que serà emprat per una comadrona formada com a tècnic en ecografia obstetrícia. D’esta manera, es millorarà el coneixement i el control de l’embaràs, incluint la ecografia obstetrícia per detectar parts de risc.

Les dones beneficiaries del projecte viuen en zones rurals de l’Àfrica subsahariana. Concretament, el projecte va adreçat a la comunitat rural de Suelle, a la regió de Casamance al sud de Senegal. Amb este projecte es millorarà la salut de les mares i la dels seus bebès, així com s’aconseguirà reduir la mortandat infantil.

No hay comentarios

Dejar respuesta

15 − 14 =