S’obri al pas la nova circumval·lació Canals – l’Alcúdia de Crespins

A l’acte d’obertura, celebrat en la vesprada d’ahir, van assistir els alcaldes de les dues localitats veïnes, Pepe Garrigós i Ricard Requena, es va rebre l’obra per part dels representants d’ADIF i es va recórrer a peu el tram conclòs d’aquesta.

En els dies vinents es continuaran les obres del camí del pontó i d’ací a poc temps s’iniciaran les del túnel a l’actual pas a nivell.

Cal recordar que Juan Tébar, responsable d’ADIF en Llevant, va visitar Canals i l’Alcúdia de Crespins, junt amb tècnics de l’entitat pública, el passat dilluns amb la finalitat de tractar el tema de l’enllaç de la nova circumval·lació que es troba entre l’Avinguda Corts Valencianes (Canals) i el carrer Urbanització el Palleter (l’Alcúdia).

Al projecte inicial d’ADIF es va planificar un encreuament en eixa zona. No obstant això, els tècnics municipals consideren que aquest va a rebre un gran volum de trànsit rodat provinent de la nova circumval•lació que evitarà l’estació de trens i que ara anirà desviada per aquesta zona. A més a més, es troben els encreuaments pròxims amb c/Diputació, c/Doctor Saurina, c/Quatre Camins i l’Avinguda Vicente Ferri, la qual cosa pot resultar desbordant per a aquest tipus d’infraestructura. És per això que s’han dut a terme converses entre les alcaldies dels dos pobles i ADIF, amb l’objectiu de modificar aquesta construcció perquè facilite el trànsit i es reforce la seguretat dels conductors, la qual cosa es podria aconseguir amb una redona.

El procediment compta amb la peculiaritat què aquesta zona pertany tant al terme de Canals com al de l’Alcúdia de Crespins, per tant Requena i Garrigós, respectius alcaldes, han mantingut diàlegs amb ADIF des d’abans de l’estiu per a resoldre aquest complicat tema jurídic. Després d’estudiar el lloc, els esborranys del projecte i les mesures, finalment ADIF, en la visita del darrer dilluns, ha accedit a fer-se càrrec en la totalitat de la millora d’aquesta infraestructura.

A hores d’ara, tècnics municipals dels dos ajuntaments treballen per a facilitar a ADIF tots els estudis necessaris per a que aquesta administració puga resoldre la situació creada.

No hay comentarios

Dejar respuesta