El Departament de Salut es compromet a reduir les demores quirúrgiques

D’acord amb les indicacions de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Publica, la Gerent del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent, Margarita Llaudes, ha mantingut reunions amb els responsables quirúrgics establint un pla per a aconseguir augmentar l’activitat quirúrgica dels hospitals Lluis Alcanyís de Xàtiva i l’hospital d’Ontinyent.

D’aquesta manera, durant els mesos d’octubre, novembre i desembre de 2017 s’ha programat activitat quirúrgica extraordinària en tots dos hospitals la qual serà atesa amb recursos propis i amb contractacions de diferents professionals. Per a açò s’ha proposat que s’avise als usuaris que es troben en llista d’espera quirúrgica per a operar-se indistintament en qualsevol d’aquests dos hospitals, és a dir, es pretén afrontar la unificació de l’activitat quirúrgica departamental salvaguardant totes les garanties assistencials.

La intenció de la gerent del departament sanitari és la de continuar amb aquest pla de manera indefinida, intentat amb açò oferir el millor servei i salvaguardar les garanties assistencials als usuaris.

No hay comentarios

Dejar respuesta

siete − tres =