Sis treballadors del Programa de Polítiques Inclusives s’incorporen a l’Ajuntament de Xàtiva

Els sis nous treballadors que s’integren en el Programa de Polítiques Inclusives (PI) de la Regidoria de Benestar Social començaren a prestar servei ahir a l’Ajuntament.

Aquestos treballadors compliran un any desenvolupant tasques auxiliars en distints departaments municipals, amb un règim de mitja jornada. Per a cobrir els salaris d’aquestos nous treballadors, Benestar Social destina un pressupost de 55.051 euros. Les destinacions dels nous empleats municipals són la brigada de serveis públics, el conservatori Lluís Milà, l’escola d’adults Conseller Francesc Bosch i Morata, la Casa de la Joventut i el Museu Faller.
Es tracta de la tercera fase del Programa de Polítiques Inclusives què, en aquesta ocasió, va dirigida a la contractació de persones amb diversitat funcional.

La regidora de Benestar Social, Xelo Angulo, assegura que “en aquesta tercera fase del PI es contempla la integració laboral dels beneficiaris com una contribució molt important per al benestar social integral de la unitat familiar”. A més “d’atenuar l’impacte de la desocupació en la família d’origen i tot el que això comporta, la nostra intenció és que el fet d’estar treballant augmente l’autoestima d’aquestes persones com a factor clau de millora de la seua capacitat d’integració”, afirma Angulo.

No hay comentarios

Dejar respuesta

3 × 3 =