El CJX lliurarà un premi a la millor escena juvenil de les falles de Xàtiva

Xàtiva serà la primera ciutat fallera amb concurs a Millor Escena Juvenil del monument faller. El Consell de la Joventut de Xàtiva, entitat que aglutina les associacions juvenils de Xàtiva, ha organitzat per a aquestes Falles un concurs a la Millor Escena Juvenil, amb premi únic de 200€. Els objectius principals d’aquest concurs són visibilitzar els problemes i necessitats als quals s’enfronten els joves en l’actualitat, fomentar l’associacionisme juvenil i fer una critica constructiva (positiva i/o negativa) de les polítiques juvenils que duen a terme el Consell de la Joventut de Xàtiva, la Regidoria de Joventut de Xàtiva, el Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana i/o l’IVAJ. A més, també es valorarà l’enginy i gràcia en l’exposició de l’escena, la fàcil comprensió i la correcció del valencià.

Les comissions falleres que participen hauran d’identificar l’escena i notificar al CJX abans del 10 de març la seua participació. També hauran de cenyir-se i acceptar les bases, que amb la col·laboració de la Junta Local Fallera de Xàtiva s’han fet arribar a les 19 comissions de la ciutat.

El premi a Millor Escena Juvenil es lliurarà el dia 16 de març, junt a tots els altres premis, a l’Ajuntament de Xàtiva.

No hay comentarios

Dejar respuesta

dos × cuatro =