S’inicien les proves per a la cobertura de deu places per a la plantilla de Policia Local de Xàtiva

Aquest dilluns es van iniciar els exercicis per a les dues places del torn de mobilitat, que continuaran demà amb l’entrevista personal

Aquest dilluns va tindre lloc la primera de les proves per a la cobertura en propietat de deu places d’agent de la Policia Local, vacants en la plantilla de personal funcionari de l’Ajuntament de Xàtiva, de les quals huit són mitjançant el sistema d’oposició per torn lliure i dues mitjançant concurs.

La convocatòria es va publicar al Butlletí Oficial de la Província de València en juliol de 2019, i a finals d’agost es va activar la presentació de sol·licituds, que van sumar un total de 353 de les quals finalment es van estimar 324 (305 en torn lliure i 19 en torn de mobilitat).

Aquesta primera prova, que va tenir lloc ahir dilluns a les 9 del matí a la sala de formació de l’edifici de la Policia Local de Xàtiva (en l’Avinguda Cavaller Ximen de Tovia), va correspondre a la cobertura de les dues places per torn de mobilitat, i va consistir en exercicis i proves psicotècniques. Demà dimecres, al llarg de matí i segons l’hora de convocatòria establerta en el tauló d’anuncis de l’Ajuntament, tindrà lloc la segona de les proves, que consistirà en una entrevista personal i en la qual participaran un total de 17 aspirants.

Finalitzat aquest procediment s’iniciarà el torn lliure, de forma que les places que no van ser cobertes pel torn de mobilitat incrementaran les de torn lliure. Els exercicis s’anunciaran al tauler d’anuncis electrònics de l’Ajuntament de Xàtiva.

«La provisió d’agents per a la Policia Local de Xàtiva és una prioritat en aquesta legislatura. Volem una Policia al servei dels ciutadans, i això implica la corresponent dotació de recursos humans», ha manifestat el regidor de Personal Ignacio Reig. El regidor de Policia Local, Juan Giner, ha expressat per la seua part que aquest procediment servirà per reforçar la plantilla i contrarestar la manca de professionals en el servei».

Cal destacar que totes les proves s’estan duent a terme seguint les mesures sanitàries i de seguretat establertes pel Ministeri de Sanitat i per la Generalitat Valenciana, garantint la distància de seguretat, a més de l’aplicació de gel hidroalcohòlic, l’ús de la mascareta i la mesura de la temperatura per a accedir a la sala.

No hay comentarios

Dejar respuesta

15 − 12 =