S’inicia la recuperació de la Font de Baix, el Llavador i la Bassa de Reg de la Font

La Font de la Figuera es troba més a prop de recuperar diversos dels seus símbols més emblemàtics. Dilluns s’iniciaven les obres en el minat que inclouen les cates o proves per acotar una ràpida solució als danys del mateix. Ara s’espera entubar aquesta part del minat que aconseguirà eliminar el col·lapse que impedeix que flueixca l’aigua a la Font de Baix, el Llavador i la Bassa de Reg.

Les feines de restabliment del minat segueixen el seu curs, cosa que celebra el Consistori, que veu per fi més a prop la solució a les demandes de les seues veïns per recuperar aquests espais.

Fa unes setmanes, l’Ajuntament de la Font de la Figuera era coneixedor de les ajudes del Consell que li corresponen per reparar els desperfectes en infraestructures, camins i béns públics i naturals arran de les fortes pluges de finals de 2016. 473.013 euros en total.

La Regidora de Medi Ambient, Carmen Asensi, ha concretat que es destinaran 33.516.09 euros a la reparació de camins i de la gespa a la Font de Baix, també molt afectada. Els 422.283,78 euros en exclusiva a feines en el minat. D’altra banda, 17.212,63 euros a camins forestals.

No hay comentarios

Dejar respuesta