Els representants vernissers destacaren el passat cap de setmana a les competicions dels Pirineus.


El diumenge es va realitzar el Trail i Marató de Bronchales. Cal destacar la 10a posició de Marcuello i la 27a de Tavi Sala a la Marató de 43km i 2.050+, en la qual també participaven  Salvador Such, Ivan Camarasa i Isaac Marco. Al Trail de 25km i 1.000+ Victor Pascual va entrar en la posició 11, on també van finalitzar Enrique Ballester, Josep Pastor i Juan Carlos Palma. Lola Aguilar va debutar en la proba de 10km i 500+.

A l’Ultra Trail Vallsdàneu, Kike Blesa va finalitzar els 93km  i 7.344+ amb 27 hores. La carrera tenia l’eixida a Esterri d’Àneu i va ser duríssima, molt tècnica i exigent, amb pujades del 40% i baixades  infernals amb cadenes i cordes. Ara toca recuperar i preparar el següent ultra a Canfranc.diaridigital.es-kike-blesa

Respecte a les eixides nocturnes estivals, aquest dissabte va tocar fer part del recorregut nocturn del Marató de Genovés Camins de Cabres. Van participar en l’eixida Andreu Iborra, Gerardo da Pieve, Javi Oriola, Manolo “Pelosa” i Jorge Castells.

diaridigital.es-cami-de-les-cabres

Al Trail de Ludiente va participar Josep Beltran. El “Xerra” va millorar en 8’ la seua marca de l’any anterior sobre un recorregut que tenia 1km més i 100m més positius, amb un total de 17km. Va acavar en la posició 41 amb un temps de 1h38’.

diaridigital.es-el-xerra

Per últim destacar que Francis Victoria i Miguel Soriano van participar també a la VIII Volta a Peu a Agullent de 7.200m.

diaridigital.es-Volta-a-Peu-a-Agullent

No hay comentarios

Dejar respuesta