El Serra Vernissa fa la donació dels beneficis de la Perimetrail RETT a la AESR

Els representants del Serra Vernissa de Xàtiva van acudir el passat divendres a València per fer un acte on es van entregar els beneficis obtinguts a la cursa de muntanya Perimetrail RETT, que el club va organitzar el passat mes de març.

L’acte es va realitzar a la televisió Mediterráneo TV al programa Crono TV, que presenta Xavi Blasco. Per part del Club de Trail Serra Vernissa van acudir Xavier Tomàs i Paco Gil. Els beneficis obtinguts a la cursa solidària van pujar fins a 4.032 € i el club va entregar un xec amb aquesta quantitat al representant de la Asociación Española de la síndrome de RETT, Josele Ferre.

A l’acte es va explicar la finalitat de la cursa i es va parlar dels seus aspectes tècnics, esportius i socials. A més, Paco Gil va parlar sobre la síndrome de RETT, explicant-la i compartint el seu dia a dia amb Ainhoa, amb tots nosaltres. Cal dir que ara fa un any exactament que se li va diagnosticar aquesta síndrome a Ainhoa (Ainhoa tu sonrisa nuestro Retto) i el Serra Vernissa va voler ajudar a aquesta causa fent una cursa tan dura com la mateixa malaltia.

A la cursa van participar 700 persones i es van realitzar 3 modalitats. Una marxa senderista de 10 km, un Sprinttrail de 12 km i un Trail de 23 km. Per últim, Ferre, va agrair aquest acte social i benèfic demanant que es continue investigant aquesta malaltia i que no es deixe de donar suport a aquestes associacions. Va destacar aquest acte tan important del club i va demanar que es continue treballant per ajudar a aquestes xiquetes, sent aquesta la cursa més dura de totes les que hi ha, el fet de conviure amb la malaltia.

El Serra Vernissa va donar les gràcies a tots els col·laboradors, patrocinadors, voluntaris i participants i espera poder repetir-la el pròxim any.

No hay comentarios

Dejar respuesta