IXa Carrera Popular per a Persones amb Diversitat Funcional

Serà el proper dijous 28 d’abril a l’Albereda Jaume I

Després de l’experiència dels anys anteriors i les ganes de continuar organitzant coses per a aquest col·lectiu, el C.O. La Costera cel·lebrarà el proper dijous dia 28 d’abril la IXa Carrera Popular per a Persones amb Diversitat Funcional.

carrera-aspromivise-2Serà una carrera d’àmbit provincial on participaran centres de Mislata, Ontinyent, Castelló de la ribera, Xest, Rocafort, Alzira, Carcaixent, València capital, Xirivella, Moixent, entre d’altres. En darrera edició la carrera va comptar amb més de 690 corredors i aquest any les previsions són que es supere el nombre total participants. A més, cal tenir en compte que més de 230 voluntaris i més de 150 monitors dels diferents centres participants de la província de València donaran un ambient festiu a l’albereda Jaume I de Xàtiva. Serà una jornada especial que començarà cap a les 10’30 on, es donaran els dorsals a tots els centres inscrits i a les 12.00 es donarà l’eixida des de l’albereda Jaume I. La carrera circularà per tot el casc antic de Xàtiva per a cobrir aproximadament uns 2’2 km de distància.

Des del propi centre, la directora Amor Amorós comentava que “és una festa per a tots els xavals, l’ambient no estrictament competitiu, sinó més bé de conviure una jornada amb un grup d’amics és el que ens mou per fer aquest tipus d’activitats. Serà una carrera especial, més inscrits que mai, consolidant el grup de corredors que realment volen competir en una carrera popular, moltes coses que any rere any ens reafirma que aquesta és la línia a seguir. Treballar per donar un espai de protagonisme que aquest col·lectiu cada vegada reclama més ”.

carrera-aspromivise-3Una de les monitores que estan dins del grup organitzador de la cursa, Mª Carmen Ferri, es mostrava satisfeta per la gran acollida que cada any té aquesta carrera, “el fet de tenir més inscrits que mai, més voluntaris que mai, més centres que mai ens dóna forces per continuar i afrontar cada any aquesta carrera amb més ganes. És una bona oportunitat per veure un col·lectiu que, malgrat la seua diversitat funcional, és capaç d’omplir els carres de Xàtiva practicant esport. A més el fet de que cada cop, més centres en edat escolar vullguen participar de la mateixa col·laborant en l’acompanyament dels corredors dóna a entendre que aquest és el camí a seguir. Aquest any, centres escolars com el de Manuel, Lloc Nou o la Pobla del Duc formaran part d’eixe gos de corredors que es mouran pel casc antic de Xàtiva. Una novena edició que vol ser el preàmbul d’una gran festa en l’aniversari de la carrera, seua desena edició”

Des del porpi centre convidar a tota la població a que el dijous dia 28 d’abril assistesca a l’Albereda per veure aquesta carrera que de segur els enganxarà. El lema de la carrera ho diu tot: GAUDIR DE L’ESPORT, UN DRET PER A TOTS..

No hay comentarios

Dejar respuesta

uno × 2 =