Segona ronda del Interclubs amb derbi setabense a provincials

L’Escacs Xàtiva Sport Megías» en autonòmica va viatjar al feu del «Foment Gandia».
Tot i que es va mantenir la igualtat fins al 2,5-2,5. Finalment, les darreres partides es van decantar a favor dels de casa i el resultat final va ser de 5,5-2,5.

En categoria Provincial hi va haver derbi:
Escacs Xàtiva B contra La Primitiva B amb resultat favorable als de l’Escacs Xàtiva per 5’5-2’5.
Bon resultat per als primers que comencen a manifestar el seu desig de mantenir la categoria a què van pujar l’any passat.
Destacar el bon paper dels tres primers taulers que es van emportar 2,5 punts dels tres possibles i dels canterans que van apuntalar l’equip i van facturar bona part dels punts obtinguts.

També l’actuació dels mateixos al torneig celebrat diumenge a l’Ollerià va ser excel·lent. Va agafar el relleu dels bons resultats en tornejos individuals de la fàbrica «Escacs Xàtiva» Sergi Soler Fombuena que es va emportar el primer sub-14 al citat torneig que era obert. La seua bona actuació, a més i a part del premi Sub…
El va situar en la desena posició de la general amb cinc punts sobre set possibles d’un total de 70 jugadors, molts experimentats escaquistes, ja que no era un torneig acotat per a menors. Segueix l’escoleta CEX apuntant maneres.

No hay comentarios

Dejar respuesta

1 × 1 =