El SEAFI de l’Alcúdia de Crespins atén 40 casos de menors des del seu inici en juny

El Servei Especialitzat d’Atenció a la Família i la Infància de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha atés un total de 40 casos de menors i ha desenvolupat un total de 309 sessions des que va entrar en funcionament en juny de l’any passat.

Estes xifres demostren la idoneïtat del servei i suposen una mostra clara de l’aposta del consistori per les Polítiques Socials, ajudes de Dependència o l’Atenció a Persones amb Diversitat Funcional, segons apunten fonts municipals.

Respecte al perfil d’ usuaris del programa s’han atés un total de 54 persones, 43 progenitors (13 homes i 30 dones) i 11 menors (6 xiquets i 5 xiquetes).

Cal recordar que el SEAFI és un servei municipal i gratuït per a les famílies de l’Alcúdia de Crespins que tinguen menors amb qualsevol tipus de problemàtica i/o conflictivitat familiar.

La sol·licitud d’intervenció en el SEAFI es realitza a través de la Treballadora Social dels Serveis Socials Generals qui valora l’adequació de la demanda realitzada per la família i les possibilitats d’intervenció.

No hay comentarios

Dejar respuesta

diecisiete − 14 =