L’oscaritzat director Jan Svěrák visitarà la Font amb motiu de la cloenda de la Mostra Internacional de Cinema Educatiu

La Font de la Figuera no només serà seu de la Mostra Internacional de Cinema Educatiu (MICE), sinó que, a més ha estat poble escollit per tancar la seua edició de 2018.
Un esdeveniment, la presència més destacada del qual, serà la del director txec Jan Svěrák, guanyador d’un Oscar per «Kolya», com a millor pel·lícula de parla no anglesa.

Des de l’Ajuntament de la Font de la Figuera s’ha demanat la co·laboració a veïns i associacions amb l’objectiu de mostrar tot el potencial artístic, cultural i festiu de la població i encara que el consistori vol guardar encara el secret de tots els actes que van a desenvolupar-se, tant l’alcalde, Vicent Muñoz, com la regidora de Cultura, Verónica Reyes, pretenen «sorprendre, demostrant una vegada més que som un poble participatiu en un acte únic que acollirà diversos sectors típics de la localitat», segons avancen.

L’acte central tindrà lloc el 23 de febrer a les 19.00 hores al teatre Joan de Joanes, moment en el qual es projectarà la pel·lícula «The Elementary School» i es lliurarà el Premi MICE d’Honor. Eixe mateix matí, l’alumnat d’infantil, primària i secundària gaudirà de diverses projeccions de temàtica educativa, tot i que, tal com afirmen des de la MICE radiquen en la importància que el cinema educatiu no només va dirigit a la joventut, també al públic adult.

La MICE va oferir ahir dijous una roda de premsa presidida pel conseller Vicent Marzà i el director de la Mostra, Josep Arbiol on es va presentar el calendari i la programació oficial de les diferents categories que opten a guardó, a més de les activitats paral·leles que tindran lloc a València, en altres localitats de la Comunitat i a Madrid.

No hay comentarios

Dejar respuesta