S’aproven les bases per a la concessió d’ajudes per valor de 30.000 euros a associacions comercials de Xàtiva

Aquesta setmana s’han aprovat les bases per a la concessió d’ajudes que fomenten la dinamització i promoció del comerç integrat al municipi com a objectiu d’interés econòmic i social per les quals el Consistori destinarà, previsiblement, en aquest 2018 un total de 30.000 euros.

La xifra econòmica s’ha incrementat respecte als darrers anys, ja que en 2015 i 2016 es van destinar uns 20.000 euros, i el passat 2017 en van ser 23.000. En 2014 tan sols es van destinar 10.000 euros per a aquesta partida.

«Aquestos recursos tenen com a objectius reforçar el paper del comerç de proximitat de la ciutat en un moment de canvi en els hàbits de compra i consum. L’estratègia s’estructura en determinar uns criteris per a la concessió que ens asseguren encaminar l’activitat associativa cap a la dinamització del comerç, promovent la singularitat de cada àrea de la ciutat, la formació i el reforç de les estructures associatives», ha explicat el primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Miquel Lorente.

Els destinataris d’aquestes ajudes són les associacions de comerciants de Xàtiva sense ànim de lucre, en les quals almenys el 60% dels seus associats desenvolupen accions de dinamització comercial i hosteleria.

Per a beneficiar-se d’aquestes bonificacions les associacions deuen estar inscrites al Registre d’Entitats de l’Ajuntament i tindre la documentació actualitzada, així com tindre el domicili social i fiscal a Xàtiva.

El procediment de concessió s’iniciarà mitjançant convocatòria pública i la informació de la convocatòria i els impresos de sol·licitud estaran disponibles a la pàgina web de l’Ajuntament. El termini de presentació finalitzarà el 30 de juny.

No hay comentarios

Dejar respuesta

tres × 1 =