S’aproven les bases del premi de pintura ‘Fira d’Agost’

La junta de govern de l’Ajuntament de Xàtiva ha donat llum verda a les bases del premi de pintura ‘Fira d’Agost” 2016’.
En conseqüència, el premi queda convocat en els següents termes: Poden participar en aquest concurs tots aquells artistes que ho desitgen; El concurs està obert a qualsevol tècnica i estil; Les dimensions mínimes del llenç on es plasme l’obra, són 81 x 60 cm i les màximes 180 x 180cm; Cada participant podrà presentar un màxim de 2 obres, sense emmarcar però protegides per un llistó que no supere 2 cm d’amplària; i les obres hauran de ser originals i no haver estat premiades a cap altre concurs nacional o internacional.
El termini de recepció d’obres serà de l’11 de juliol fins al 5 d’agost de 2016 i les obres seran lliurades, personalment o remeses per agència de transports, degudament identificades, amb la fitxa tècnica.
 S’estableix un únic premi, en metàl·lic, de 3.000 € a la millor obra a criteri del jurat, estant l’import subjecte a les normatives fiscals vigents. A més a més,  l’organització, en el curs següent, en les dates que s’acorde, d’una exposició d’obra de l’artista premiat en la Casa de Cultura . L’obra premiada quedarà en propietat de l’Ajuntament de Xàtiva.
El premi serà lliurat al guanyador el dia 15 d’agost de 2016, a les 12.00h en l’acte públic d’inauguració de l’exposició de les obres seleccionades i la premiada.
El jurat estarà format per personalitats de reconegut prestigi en el món de les arts plàstiques, sent presidit per el Sr. alcalde o persona en qui delegue, actuant de secretari un funcionari municipal. Aquest jurat serà designat per Comissió Informativa de la Regidoria de Fira.
El període d’exposició de les obres seleccionades, serà del 15 d’agost al 10 de setembre de 2016, en la Sala d’Exposicions de les Columnes de la Casa de Cultura de Xàtiva.  I les obres no seleccionades podran ser retirades del 16 d’agost al 26 de setembre i les seleccionades del 14 al 26 de setembre.

No hay comentarios

Dejar respuesta

1 × tres =