Sanitat difon un vídeo amb recomanacions preventives enfront del coronavirus

– Es difondrà a través de les xarxes socials i dels mitjans de comunicació
– La finalitat és posar a disposició dels ciutadans consells sobre com actuar enfront del coronavirus
– Es difondrà a través de les xarxes socials i dels mitjans de comunicació
– La finalitat és posar a disposició dels ciutadans consells sobre com actuar enfront del coronavirus

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha difós un vídeo amb recomanacions preventives enfront del coronavirus en el marc de la campanya informativa que està duent a terme pels diversos canals de comunicació.

El vídeo posa a disposició dels ciutadans una sèrie de recomanacions sobre com ha d’actuar el ciutadà en cas de tindre dubtes després de viatjar a alguna de les zones de risc, o en cas d’haver estat en contacte amb algun possible cas positiu.

A més, recorda als ciutadans que s’hagen trobat en alguna situació de risc que tenen a la seua disposició el número de telèfon gratuït 900 300 555, en el qual els atendran professionals que poden resoldre els seus dubtes i avaluen la seua situació personal.

En aquest sentit, l’objectiu del vídeo és ampliar la informació i arribar al nombre més gran possible de ciutadans. Per això, es difondrà a través de les xarxes socials i els diversos mitjans de comunicació.

Aquesta iniciativa forma part de la campanya informativa que va posar en marxa la Conselleria de Sanitat en el moment de saltar l’alerta del primer cas de coronavirus. Tota la informació està disponible en la pàgina web consulteu ací.

http://www.san.gva.es/coronavirus

Recomanacions sobre coronavirus

Les principals recomanacions se centren en les persones que han pogut viatjar recentment a alguna de les zones de risc: la Xina, Corea del Sud, l’Iran, el Japó, Singapur o el nord d’Itàlia, així com les que hagen pogut estar en contacte estret amb algun cas positiu.

En aquest cas, si la persona es troba bé ha de fer vida normal amb familiars i amics, i des de la Conselleria de Sanitat es recorda la importància que té la higiene, llavar-se les mans ben sovint, a més de cobrir-se el nas i la boca en esternudar o en tossir.

D’altra banda, en cas de presentar algun símptoma com ara tos, febra o sensació de falta d’aire, la recomanació és romandre al domicili i evitar els contactes estrets, i posar-se en contacte amb els professionals a través del telèfon gratuït 900 300 555.

No hay comentarios

Dejar respuesta