Salvador Pla, del Club de Tir Olímpic la Costera es proclama campió d’Espanya en la modalitat 9 MM

El passat cap de setmana, del 6 al 10 de setembre, es va disputar a la ciutat d’Oviedo (Astúries), el Campionat d’Espanya d’Armes Esportives per a Veterans. Al mateix han acudit 122 esportistes representant a les diferents federacions autonòmiques de tota la geografia espanyola. En aquest campionat s’han realitzat competicions de 5 modalitats diferents (Pistola Aire velocitat, Pistola aïre standard, Pistola estàndard calibre 22, Pistola Foc Central i Pistola 9 MM).

A aquest campionat ha acudit en representació del «Club de Tir Olímpic la Costera» i formant part de l’equip de la Comunitat Valenciana, el membre del club, Salvador Pla Pérez, va obtindre uns excel·lents resultats, tant a nivell individual, com per equips. En individual es va proclamar campió d’Espanya en la modalitat reina del campionat, la de 9MM, va obtindre medalla de plata en la modalitat de pistola aïre velocitat, medalla de bronze en la modalitat de pistola standard aire i diploma en les dues restants categories.

A nivell d’equip representant a la Federació Valenciana de tir Olímpic, van pujar al podi en les 5 modalitats disputades.

No hay comentarios

Dejar respuesta